Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producătorul bolizilor Lamborghini tece la fabricarea de măști chirurgicale și viziere din plexigalas, pe fondul pandemiei

lamborghini

Automobili Lamborghini transformă departamentele fabricii sale de automobile super sport din Sant'Agata Bolognese în spaţii pentru producţia de măşti chirurgicale şi viziere de protecţie din plexiglas, potrivit unui comunicat remis miercuri Agerpres.

"Măştile vor fi donate spitalului Sant'Orsola-Malpighi din Bologna pentru a fi folosite în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Citește și: Date ÎNGRIJORĂTOARE: Jumătate dintre cei decedați de COVID-19 au fost confirmați post-mortem sau în ziua morții. Medic: 'Unde greșim?'

Activitatea de producţie pentru această iniţiativă de solidaritate va fi desfăşurată de personalul departamentului de tapiţerii, care produce interioarele şi realizează personalizarea pentru automobilele Lamborghini şi care va confecţiona 1.000 de măşti pe zi", se menţionează în comunicat.

Vizierele medicale vor fi realizate în cantitatea de 200 de unităţi pe zi, folosind imprimante 3D în cadrul fabricii de producţie de fibră de carbon şi în departamentul de Cercetare şi Dezvoltare.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.