Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producătorul Brad Kern de la CBS, concediat pe fondul unor acuzaţii de abuz

Roku Channel Store
CBS

 

Brad Kern, fost producător al serialului "NCIS: New Orleans", a fost concediat de conducerea televiziunii CBS pe fondul unor acuzaţii de abuz, scrie The Hollywood Reporter, scrie News.ro.

"Rolul lui Brad Kern în calitate de producător consultant pentru "NCIS: New Orleans" s-a încheiat la CBS, precum şi orice altă implicare a sa cu studioul", a declarat un purtător de cuvânt al CBS într-un comunicat ransmis în exclusivitate The Hollywood Reporter.

Colaborarea lui Kern s-a încheiat efectiv luni. Reprezentanţii săi nu au oferit un comentariu.

După ce a fost numit producător al serialului la începutul anului 2016, Kern a fost subiectul a două investigaţii privind resursele umane.

Mai multe surse de la "NCIS: New Orleans" au spus în decembrie departamentului HR al CBS că Brad Kern a hărţuit şi penalizat pe nedrept o femeie, a supărat o mamă care alăpta şi a făcut comentarii rasiale insensibile, printre alte acuzaţii.

CBS a semnat un contract cu Kern pe doi ani în primăvară, dar la scurt timp el a fost retrogradat de la realizator la producător consultant.

În iunie, el a fost suspendat. Atunci, THR a anunţat că o a treia investigaţie privind acuzaţii de hărţuire, comportament neprofesional şi răzbunător din partea lui Kern este în curs.

Abuzurile lui Kern ar fi avut loc pe vremea când a lucrat la producţii precum "Beauty and the Beast", "Human Target" sau originalul serial "Charmed".

În septembrie, CBS a fost zguduit de plecarea CEO-ului Leslie Moonves, care a avut loc la o lună după ce The New Yorker a publicat al doilea mare articol despre un presupus tipar de hărţuire şi abuz al său.

La câteva zile după plecarea lui Moonves, Jeff Fager, producătorul executiv al emisiunii "60 Minutes", la rândul lui acuzat de hărţuire de mai multe femei în The New Yorker, a fost concediat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.