Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producția BBC 'McMafia', marele câștigător la gala International Emmy 2019

Producția BBC "McMafia" a obținut premiul pentru cel mai bun serial dramă la cea de-a 47-a ediție a galei International Emmy, care a avut loc luni noapte, la Hotelul Hilton din New York, potrivit Variety, scrie Mediafax.

La aceeași gală, producția australiană "Safe Harbour" a primit premiul International Emmy pentru cea mai bună miniserie.

Premiul pentru cel mai bun serial de comedie a mers la show-ul brazilian produs de Netflix "Especial de Natal Porta dos Fundos (The Last Hangover)".

Haluk Bilginer, star al serialului turcesc "Şahsiyet/ Persona", a fost premiat pentru cea mai bună interpretare masculină, iar trofeul pentru cel mai bun rol principal feminin i-a fost atribuit Marinei Gera, pentru partitura din producția maghiară "Orok Tel/ Eternal Winter".

Trofee onorifice au primit creatorii serialului de televiziune de succes "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", David Benioff și D.B. Weiss, dar și starul televiziunii CNN Christiane Amanpour.

Lista completă a câștigătorilor poate fi consultată pe https://www.iemmys.tv/2019-international-emmy-winners-announced-at-gala-in-new-york/.

Gala International Emmy Awards a recompensat, ca în fiecare an, excelenţa în producţiile de televiziune realizate în afara Statelor Unite ale Americii.

International Academy of Television Art and Sciences, organizaţia care decernează aceste premii, este alcătuită din reprezentanţi ai marilor companii mass-media şi personalităţi din industria de divertisment din peste 50 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.