Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Produse alimentare și de igienă personală, oferite de voluntarii Catedralei Naționale mai multor familii din Uliești

"Caravana bucuriei" a poposit in comuna Uliesti, din judetul Dambovita, unde mai multe familii au primit produse alimentare de baza si de igiena personala din partea voluntarilor Paraclisului Catedralei Mantuirii Neamului. Ajutorul voluntarilor s-a indreptat, cu precadere, catre batranii singuri si familiile cu venituri materiale modeste, dar cu multi copii.

Coordonatorul voluntarilor Paraclisului Catedralei Mantuirii Nemului, Danut Pruna, a declarat: "Aici, ca si in alte judete, am intalnit multe persoane cu diverse probleme de sanatate, dar si familii cu foarte multi copii, chiar 10, 11 copii. Este extraordinar sa vezi o curte cu multi copii, dar din pacate, acestor familii le este greu pentru ca venitul material este modest, iar nevoiele sunt multe. Ei au nevoie de sprijinul semenilor. Apreciez ca acesti oameni traiesc demn. A fost special ca, dincolo de bucuria primirii acelor produse materiale pe care noi le-am oferit, acesti oameni au fost sensibilizati si s-au bucurat foarte mult de o felicitare care este si un indemn de incurajare trimis lor de catre Preafericitul Părinte Patriarh Daniel. Acesti oameni sarutau icoana invierii Domnului nostru Iisus Hristos, semn ca hrana duhovniceasca ne este de mare folos".

Citește și: Reguli stricte! Ce măsuri se vor lua pe litoralul românesc

In asentimentul coordonatorului voluntarilor a fost si colega sa, Danusia Robu, care a afirmat: "Astazi, a fost o zi foarte frumoasa pentru ca ne-am intalnit cu foarte multi copii, care erau asa voiosi si ne-au primit cu drag, ceea ce ne-a dat si noua speranta ca se poate si sentimentul ca trebuie sa facem mai mult bine".

In acelasi context, Liliana Munteanu, voluntar la Paraclisul Catedralei Mantuirii Nemului, a adaugat: "Astazi, Dumnezeu ne-a insotit prin gospodarii cu foarte multi copii care au primit alimente de baza, dulciuri si foarte multe incurajari. Bucuria lor ne-a incarcat bateriile ca sa ne continuam misiunea social-filantropica si in alte zone ale tarii".

Voluntarii Paraclisului Catedralei Mantuirii Nemului au fost primiti in comuna Uliesti cu mult drag de catre preotii parohi Ionuţ Sorin Ciubuc si Marius Preda, care i-au insotit pe filantropi in vizita efectuata la beneficiari din trei sate.

"Vizita voluntariilor Paraclisului Catedralei Nationale a fost o surpriza foarte frumoasa pentru noi. Voluntarii sunt pentru a doua oara in comuna Uliesti. Ei au mai venit si cu campania de "Preventie si Educatie pentru Sanatate", care a avut un real succes in randul scolarilor. Ajutorul oferit, astazi, este o mangaiere si dovada ca bunatatea oamenilor este nemarginita. Ii multumim Preafericitului Părinte Patriarh Daniel

Citește și: Mare atenție! Măștile ar putea fi o sursă de infectare cu coronavirus

pentru grija purtata, pentru scrisorile de incurajare trimise oamenilor si, de asemenea, le multumim voluntarilor pentru generozitate! Doamne, ajuta! Si va mai asteptam pe la noi", a concluzionat preotul Ionuţ Sorin Ciubuc, de la Parohiei Ulieşti, Protoieria Găeşti.

De la debutul perioadei starii de urgenta, voluntarii Paraclisului Catedralei Mantuirii Nemului au oferit sprijin si alimente de baza multor familii din 26 de localitati aflate pe teritoriul a 8 judete: Ilfov, Prahova, Olt, Teleorman, Arges, Calarasi, Giurgiu si Dambovita.

Toate actiunile voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Nationale se desfasoara cu binecuvantarea Patriarhului Romaniei, Preafericitul Parinte Daniel, si sub coordonarea Arhim. Ciprian Gradinaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.