Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeție din PSD: O să avem surprize mari! Au început să se toarne între ei!

spion

DNA a lansat o adevărată undă de șoc în lumea politică și nu puțini sunt cei care consideră că în perioada următoare vom avea surprize mari de tot. Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, susține că vom avea parte de mari surprize pentru că politicienii ajunși la ”beciul domnesc” au început să se toarne între ei.

„O să avem surprize foarte mari în perioada următoare, pentru că ei au început să se toarne unii pe alţii”, a declarat europarlamentarul Cătălin Ivan, în emisiunea La Ordinea Zilei, de la Antena 3. 

„Asta cu denunţul, deşi este odioasă ca şi procedură, până la urmă îi încurajează să se pârască între ei. Deci veţi vedea că regimul lui Traian Băsescu nu înseamnă numai cei şase oameni sau nu înseamnă numai PDL. Din regimul lui Traian Băsescu au făcut parte foarte mulţi şi din PNL, şi din partidul din care eu fac parte. E o încrengătură mult mai mare de interese financiare. Faptul că unii dintre oamenii lui Băsescu sunt acum la puşcărie şi alţii se află încă la putere se datorează faptului că alţii îi susţin acum pe oamenii lui Traian Băsescu”, a declarat Cătălin Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.