Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesoara care 'îi neagă' pe Mihai Eminescu sau Mihail Sadoveanu este acuzata: Cristina Tunegaru ar fi pus anunț de vânzare a licenței cu 150 de euro / UPDATE

libertatea.ro
cristina tunegaru

Profesoara de limba română care nu vrea să îi predea la cursuri pe Mihai Eminescu, Ioan Slavici sau Mihail Sadoveanu, a fost prinsă cu minciuna. Celebra Cristina Tunegaru spunea, la începutul acestui an, că nu dă meditaţii, dar se pare că lucrurile nu stau chiar aşa.

Citește și: DEZASTRU în Guvernul Tudose! Informații incendiare despre noul vicepremier

Mai mult, activenews.ro spune că Tunegaru vindea lucrări de licență, pe site-ul www.micapublicitate.ro. Preţul: 150 de euro bucata. „Vând lucrare de licență cu tema poeziei lui Nichita Stănescu. Lucrarea a fost apreciată foarte bine și a fost muncită cu dăruire și seriozitate. Detalii pe mail”, sună textul publicitar al doamnei profesoare din 2012.

Citește și: Foarte interesant! Unde ar fi ajuns o parte din mita primită de Ancuța Macovei, directoarea ANAF

În aceeaşi perioadă, Tunegaru oferea şi meditaţii copiilor, conform cu programa testării naționale, la prețul de 20 de RON pe weekend, pe siteul www.anunturileonline.ro. În 2017, Tunegaru spunea că nu face meditații şi că acestea sunt un sistem paralel de învățământ care reprezintă eșecul învățământului public. Autorul anunţurilor a fost însă devoalat după numărul de telefon. Numărul afișat la anunțuri este identic cu cel al reprezentantului Asociației „Institutul pentru modernizarea educației”, al cărei președinte este chiar profesoara, conform sursei citate.

UPDATE

Profesoara se apără şi neagă toate acuzaţiile. "Nu am raportat pe nimeni niciodată și nu am solicitat nimănui acest lucru. Sunt târâtă într-un război care nu are nicio legătura cu mine. Nu am vândut lucrări de licență, nu am nicio echipă în spate, sunt singură. Petrec în fiecare zi peste trei ore pe drumul dintre casă și școală, iar când ajung acasă sunt împroșcată de un șuvoi de calomnii, pentru simplul motiv că unii nu-s de acord cu mine sau cu ce cred ei că am spus. Nu am denigrat pe nimeni, dar sunt linșată public de sute de persoane în sute de mesaje, postări, comentarii, pe care nici nu le pot citi.

Îmi afectează viața și munca: cele 21 de ore de predare, ore de pregătire pentru evaluare, pregătire suplimentară cu copiii care au nevoie, ședințe cu părinții și în școală, voluntariat la bibliotecă, activitățile CEAC. E anormal ceea ce se întâmplă, sunt un simplu om care și-a exprimat o opinie. Aș vrea să-mi închid laptopul și să mă trezesc într-o societate normală în care să pot lucra așa cum mă pricep, să pot să ofer ce am eu mai bun, să educ copiii cu drag, să dăruiesc o șansă unor copii dintr-o școală rurală", a scris profesoara pe facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.