Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesoara filmată când țipa la elevi și îi numea 'viermi', 'nesimțiți' și 'mizerabili' ar avea afecțiuni psihice

Inquam Photos/ Octav Ganea
scoala clasa elevi

Profesoara de la Școala din Ceptura, județul Prahova, filmată când țipa la elevi și îi numea „viermi”, „nesimțiți” și „mizerabili” ar avea afecțiuni psihice, însă a trecut testarea psihologică, potrivit Mediafax.

Inspectorul școlar general adjunct al IȘJ Prahova, Horia Toma, a declarat că profesoara filmată când îi înjură pe elevi, la o școală din Ceptura, este suplinitoare și are contract pe perioadă determinată.

Toma a spus că joi s-a întâlnit cu directorul școlii din Ceptura și i-a cerut să ancheteze situația.

„În această dimineață (joi dimineața) ne-am întâlnit cu directorul școlii și i-am solicitat să facă o comisie de anchetă și să ancheteze, apoi să aplice sancțiuni care pot merge până la desfacerea contractului de muncă. Ei trebuie să hotărască, consiliul de administrație al școlii. Noi am făcut recomandări”, a declarat Horia Toma.

Citește și: Şcoli înschise integral în şase judeţe şi parţial în 12 judeţe

Potrivit unor surse, dascălul ar avea afecțiuni psihice, asta deși a trecut testarea psihologică, profesoara fiind declarată aptă pentru învățământ. Cu toate acestea, cadrul didactic a avut probleme cu elevii la mai multe școli unde a predat, nefiind o persoană care să reușească să stăpânească școlarii.

Imaginile cu profesoara au fost postate pe Facebook, iar apoi au fost șterse. Cel care a postat imaginile pe Facebook a spus că filmarea este realizată la Școala „Nichita Stănescu”, din comuna Ceptura, județul Prahova. În imagini apărea o profesoară care țipa la elevi și le spunea că sunt „viermi”, „nesimțiți” sau „mizerabili”.

„Viermilor! În halul ăsta să vă purtați, mă, nesimțiților? Am venit doar să-mi țin orele și atât. Sunteți niște mizerabili de clasa VII-a care habar nu aveți să scrieți și să citiți și să gândiți corect. (...) Mizerabililor. Mi-ați răspândit și toate testele”, țipa profesoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.