Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesoara, soție de preot, care a făcut sex cu propriul elev minor, a fost CONDAMNATĂ: Sentinţă dură după sinuciderea băiatului

Crinela Marc

Profesoara care a făcut sex cu propriul elev minor a fost condamnată. Sentinţa a fost extrem de dură după ce băiatul s-a sinucis. Judecătoria Piatra Neamț a pronunțat hotărârea în procesul profesoarei Crinela Marc, acuzată că a avut o relație cu elevul ei, Marius Săndulache. Acesta era la momentul respective elev în clasa a IX-a la Seminarul Teologic Ortodox Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Piatra Neamţ. Profesoara a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu elevul ei, conform zch.ro.

Citește și: Sanda Ladoși și soțul ei, săltați de mascati: Acuzatii grave ale DIICOT – prejudiciu imens

Pe 17 noiembrie 2016, tânărul s-a sinucis, aruncându-se în râul Bistriţa, după ce femeia i-ar fi că spus că vrea să rupă relația. Anchetatorii au stabilit că ultimul apel al lui Marius a fost către profesoară iar discuţia dintre ei a durat mai mult de 15 minute. Părinţii lui Marius au învinuit-o pe profesoară pentru moartea fiului lor. Femeia era însărcinată când tânărul şi-a luat viaţa, iar părinţii elevului susţin că acesta ar fi tatăl, astfel că vor să ceară un test de paternitate. Soţul femeii, preot, i-a luat constant apărarea şi a spus că este copilul său.

Citește și: Câștig uriaș pentru televiziuni, după moartea actriței Stela Popescu: Cine a fost liderul surpriză în audiențe

Judecătorii au decis să o condamne pe Crinela Marc la o pedeapsă de un an și jumătate, cu suspendare. Ea nu va mai avea dreptul să mai predea timp de 5 ani după executarea și va trebui să presteze 60 de zile de muncă neremunerată la Primăria Piatra Neamț sau la Primăria Roznov. Instanța a obligat-o, de asemenea, să plătească daune de 50.000 de lei soților, plus cheltuielile judiciare. Decizia poate fi contestată, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.