Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesori de la mai multe şcoli din Prahova, infectaţi cu noul coronavirus. Cursuri exclusiv online într-o grădiniţă și două şcoli

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

O grădiniţă, două şcoli şi mai multe clase din şcoli din mai multe localităţi prahovene desfăşoară cursurile în sistem exclusiv online, după ce cadre didactice de la respectivele unităţi de învăţământ au fost diagnosticate cu COVID-19. Pe de altă parte, o şcoală particulară care începuse cursurile în scenariul galben a trecut la scenariul verde, anunță news.ro.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova întrunit luni, în şedinţă extraordinară, a decis trecerea la cursuri exclusiv online în cazul unei grădiniţe, a unor şcoli gimnaziale şi a trei clase din două şcoli, după ce cadre didactice au fost depistate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Citește și: BREAKING - Dana Budeanu prezintă înregistrarea VIDEO cu Nicuşor Dan. Imaginile care aruncă în aer alegerile locale în Capitală

Conform datelor furnizate de Prefectura Prahova, începând de luni trec la scenariul roşu Grădiniţa Popeşti - structură a Şcolii Gimnaziale Negoieşti, comuna Brazi, Şcoala Pietriceaua - structură a Şcolii Gimnaziale "Matei Basarab“ din comuna Brebu, Şcoala Gimnazială "Constantin Stere“ din Bucov, clasa pregătitoare şi clasa a IV-a care funcţionează cu predare simultană la Şcoala Gimnazială nr.3 - structură a Şcolii Gimnaziale "Al. I. Cuza“ din municipiul Câmpina, precum şi clasa pregătitoare din cadrul Şcolii Gimnaziale Bălţeşti.

Decizia privind suspendarea cursurilor la sediile unităţilor şcolare şi trecerea acestora online a fost luată la propunerea consiliilor de administraţie ale respectivelor unităţi de învăţământ şi este valabilă pentru o perioadă de 14 zile.

Pe de altă parte, la Şcoala "Angels“ Păuleşti, unitate didactică privată, activităţile se vor desfăşura prin prezenţa zilnică după ce, în prima săptămână, unitatea de învăţământ a funcţionat în scenariul galben.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.