DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Profesorii de Religie din judeţul Gorj au participat în luna mai la o serie de cercuri metodice privind disciplina Religie prin mediul online

FDVPDR
scoala online

Profesorii de religie din judeţul Gorj participă, în perioada 5 – 26 mai, la o serie de cercuri metodice pentru disciplina Religie, organizate online, conform basilica.ro

Primul cerc metodic, pentru nivelul gimnazial, a avut loc în data de 5 mai, la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu. Profesoara Floarea Cornescu a prezentat activităţile extracurriculare la orele de religie și a susținut referatul „Anul omagial al pastoraţiei românilor din afara României”.

La cercul metodic a fost susținută și o lecție deschisă, în format online, cu elevii din clasele a III-a și a V-a.

Cercul metodic din 12 mai a fost susținut cu profesorii Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu. Părintele Director Anghel Nicolae Păunescu a prezentat un referat despre Anul omagial 2021, iar profesorul Marian Emanoil Păun a predat online la clasa a XII-a lecția „Oameni de cultură români – promotori ai credinţei creştine; Părintele profesor Dumitru Stăniloae”.

La cercurile metodice participă și Părintele Profesor Neofit Stănciulescu, Inspector județean pentru disciplina Religie, Părintele Gabriel Sorescu, Consilier la Sectorul Învăţământ, Activităţi cu Tineretul şi Catehizare al Arhiepiscopiei Craiovei, şi Părintele Diacon Adrian Lupu, Inspector la Biroul Învăţământ.

Următoarele cercuri metodice din judeţul Gorj vor avea loc în data de 19 mai, la Liceul Teoretic Novaci, şi în data de 26 mai, la Şcoala Gimnazială „Nicolae Tomovici Plopşor” din localitatea Plopşoru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.