Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajații din învățământ vor încasa prima de carieră pe carduri

wall-street.ro
bani-salariu-taxe-impozit

Autoritățile centrale au stabilit că „prima de carieră didactică”, prevăzută de OUG nr. 58/2023, va fi emisă sub forma suportului electronic, potrivit unei informări transmise marți de Ministerul Educației, scrie Mediafax.

Personalul din învățământ beneficiază de următoarele prime: prima de carieră didactică (1.500 de lei) pentru personalul didactic și didactic auxiliar aflat în activitate în anul școlar 2022 - 2023 în învățământul preuniversitar și universitar de stat și prima de carieră profesională (500 de lei) pentru personalul nedidactic aflat în activitate în anul școlar 2022 - 2023 în învățământul preuniversitar și universitar de stat.

„Ministerul Educației a realizat demersurile legale, conform competenței, pentru acordarea primei de carieră didactică și a primei de carieră profesională, pentru a fi respectate termenele asumate prin OUG nr. 58/2023 în ceea ce privește livrarea și încărcarea cardurilor în luna octombrie 2023. De asemenea, a răspuns constant tuturor solicitărilor Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, în vederea bunei desfășurări a acestui program de sprijin pentru personalul din învățământ. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a gestionat contractarea serviciilor pentru emiterea tichetelor, iar livrarea acestora a fost realizată de Compania Națională „Poșta Română” S.A”, potrivit unui comunicat transmis marți de Ministerul Educației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.