Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesorul Jean-François Delfraissy lansează un avertisment sumbru: Franţa ar putea ajunge la 100.000 de cazuri de COVID-19 pe zi

digi24.ro
covid-19

Franța s-ar putea confrunta cu 100.000 de noi cazuri COVID-19 pe zi – dublu faţă de numărul actual – avertizează profesorul Jean-François Delfraissy, cel care conduce consiliul științific care consiliază guvernul cu privire la pandemie, într-o intervenţie la postul de radio RTL. „Există probabil mai mult de 50.000 de cazuri pe zi.

Estimăm, în cadrul comitetului științific, că suntem aproape de 100.000 de cazuri pe zi”, a spus Delfraissy. Franța a înregistrat 52.010 noi infecții confirmate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, a declarat Ministerul Sănătății duminică, în timp ce un al doilea val de cazuri a cuprins toată Europa, potrivit rador.ro.

Citește și: EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Noile cazuri au dus totalul la 1.138.507, Franța depăşind Argentina și Spania şi situându-se pe locul al cincilea în lume, după Statele Unite, India, Brazilia și Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.