Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeția lui Andrei Caramitru după eșecul PNL și USR PLUS: 'Din păcate, 2024 va fi o catastrofă extrem de previzibilă'. Ce soluții propune

Facebook.com
Andrei Caramitru
Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, cunoscut influencer în rândurile simpatizanților USR-PLUS, a răbufnit după scorul obținut de PNL și USR PLUS la alegerile parlamentare, afirmând pe Facebook că dacă cele două partide nu își schimbă șefii, nu vor comunica diferit și nu își vor face treaba, să nu ne mire „dacă peste 4 ani la prezidențiale aveți de ales in turul 2 între Firea și Simion”. „Din păcate, 2024 va fi o catastrofă extrem de previzibilă”, susține Caramitru.
„Dacă PNL și USRPLUS nu își schimba sefii. Nu comunica diferit. Și nu fac treabă (pentru ca se cearta între ei și pentru ca nu ii lasa sistemul). Dacă Iohannis nu înțelege ce s-a întâmplat. Sa nu va mirați dacă peste 4 ani la prezidențiale aveți de ales in turul 2 între Firea și Simion. Adică între KGB și KGB, între RoExit și RoExit, între Voiculescu și familia Păunescu.
Cum nu cred ca PNL și USRPLUS se vor schimba in vreun fel sau vor asculta de cineva - din păcate 2024 va fi o catastrofă extrem de previzibilă”, scrie Caramitru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.