Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeția unui fost ministru: 'PNL, divizat între Gorj și Dobroiești, va rămâne mână moartă pentru vreo formulă de guvernare'

almams,com
viitor glob

PNL a predat guvernarea PSD-ului și face pârtie pentru AUR - „o variantă lăutărească a Jobbik” - consideră fostul ministru USR Ciprian Teleman.

„Când a părăsit guvernarea, Orban a lăsat PNL pe la cât are acum PSD în intențiile de vot și un PSD în opoziție fără speranțe de a se apropia de ciolan vreo zece ani. La negocierile de la Vila Lac, din decembrie 2020, am propus ca execuția programului de guvernare să țină PSD măcar doisprezece ani departe de pârghiile puterii. N-am văzut nicio zvâcnire de optimism la cei de față și n-am înțeles ce n-am făcut bine. 12 ani? PSD? Acum pare mult mai clar. Nu știu dacă și pentru electoratul PNL. Cum să dai pe răzătoare ditamai încrederea doar pentru că îți stă în gât un alt fel de a face lucrurile, fără combinații, fără proptele, fără compromisuri? Pasămite pentru că nu știi cum se câștigă acea încredere și cu ce preț.

Orice s-ar spune sau crede, PNL a ales să predea guvernarea PSD-ului și să facă pârtie pentru AUR, o variantă lăutărească a Jobbik. PSD, dacă va câștiga alegerile în 2024, nu va putea face o alianță cu AUR fără a pune România într-o poziție critică în orice proiect european sau atlantic. PNL, divizat între Gorj și Dobroiești, va rămâne mână moartă pentru vreo formulă de guvernare. Ce-ați lucrat aici, domnule președinte”, a scris fostul ministru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.