Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: meteorologii anunță când vin primele zile cu temperaturi de iarnă

Agroromania
agrometeo meteo vremea

Meteorologii anunță temperaturi normale pentru următoarele 4 săptămâni. În primele zile din decembrie vremea se poate răci, dar valorile termice rămân specifice primelor zile de iarnă.

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, marți, prognoza meteo pentru perioada 7 noiembrie - 5 decembrie, informează Mediafax.

Săptămâna 7 – 14 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în zonele montane și local în vest și sud-est, dar și izolat excedentar în nord-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 14 – 21 noiembrie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 21 – 28 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în vest și la munte.

Săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar local cu o tendință ușor deficitară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.