Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoză specială pentru Capitală: primăvara își face simțită prezența

bucurie de primavara

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală de duminică până luni seară, precizând că vremea se va menține în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă, cu valori termice de 18-21 grade Celsius, chiar dacă luni temperaturile vor scădea ușor.

Citește și: Dosarul Tel Drum, BLOCAT de SIIJ înainte de a fi soluționat - Procurorii nu au trimis documentele pentru a fi soluționat conflictul de competență - SURSE

Duminică, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va avea intensificări temporare în cursul zilei și din nou în a doua parte a nopții, cu rafale în general de 45-55 km/h. Temperatura maximă va fi de 20- 21 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade Celsius.

Luni, vremea deosebit rămâne deosebit de caldă pentru această dată, deși temperatura aerului va scădea ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va continua să prezinte intensificări, mai ales în prima parte a zilei, cu viteze la rafală în general de 45...55 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade Celsius.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.