Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoză specială pentru Capitală: se mai încălzește, dar vremea rămâne instabilă

Agroromania
agrometeo meteo vremea

Vremea se va încălzi până miercuri, dar va rămâne instabilă, se arată în prognoza specială pentru Capitală, emisă luni de Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit ANM, de luni până marți, vremea va fi răcoroasă și se va menține în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza, când vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Pot fi cantități de apă mai însemnate și condiţii de grindină.

De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat, posibil cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 21-23 grade, iar cea minimă de 10-12 grade.

De marți până miercuri, la ora 23.00, vremea se va încălzi, dar va fi în continuare în general instabilă. Cerul va avea înnorări pe parcursul după-amiezilor și al serilor când vor fi averse posibil mai însemnate cantitativ și descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

Temperatura maximă va fi de 24-25 de grade marți și se va situa în jurul a 27 de grade miercuri. Minima termică va fi de 14-15 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.