Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Program inedit derulat de administraţia locală din Ciugud: preșcolarii vor beneficia de un tuns gratuit, iar mămicile de un pensat de sprâncene

tribuneindia.com
tunsoare par coafor frizer salon de coafura

Copiii care frecventează grădiniţa din Ciugud au primit din partea unui salon de cosmetică din comună, printr-un program intermediat de administraţia locală şi intitulat "Creştem sănătos, creştem frumos!", câte un voucher prin care vor beneficia de un tuns gratuit, iar mămicile de un pensat de sprâncene, de asemenea, gratuit.

"Igiena este extrem de importantă pentru starea de sănătate a copiilor. După deschiderea noii grădiniţe din Ciugud, lansăm un program de igienă şi sănătate destinat copiilor şi părinţilor. Astfel, îi învăţăm pe cei mici reguli utile de igienă personală, astfel încât să rămână sănătoşi şi să crească frumos", se arată într-un comunicat postat, luni, pe pagina de Facebook, de Primăria comunei Ciugud.

Potrivit sursei citate, în această campanie s-au alăturat administraţiei şi mici afaceri locale, precum un salon de cosmetică din satul Hăpria.

"Reprezentantele salonului, Roxana şi Ştefania, au oferit tuturor copiilor din grădiniţă un voucher prin care vor avea un tuns GRATUIT. Tuns şi frezat, fiecare copilaş va învăţa, în paralel, cât de importantă este igiena părului şi cum trebuie să îl păstreze curat. Mămicile care îi vor însoţi vor primi şi ele un pensat gratuit, dar şi multe sfaturi pentru îngrijirea părului copiilor", au explicat reprezentanţii Primăriei, potrivit Agerpres.

Din această lună, cei 75 de preşcolari din Ciugud beneficiază de o grădiniţă nouă, o investiţie de 1,6 milioane de euro, construită în zona de dezvoltare economică a comunei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.