Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Program multidisciplinar de prevenire a consumului de droguri în București

CIADO logo

CIADO România, în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog, Primăria Municipiului București și Inspectoratul Școlar al Municipiului București, pe fondul creșterii prevalenței consumului de droguri în rândul tinerilor, va aplica trei noi programe de prevenire a tinerilor, informare a părinților și alternative la consumul de droguri pentru grupurile vulnerabile.

Astfel, în perioada martie-iunie 2019 va fi lansat primul ciclu de conferințe-dezbateri de prevenire a consumului de droguri  “Tinerii și propriile lor valori” ce se va desfășura în 101 licee și 220 școli generale din cele 6 sectoare ale Municipiului București.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi - Fenomene severe în mai multe judeţe

De asemenea, se lansează și programul “Îndrumător antidrog pentru diriginți”, fiind puse la dispoziția  celor 2300 de profesorilor-diriginți materiale specifice de prevenire și informare asupra riscurilor asociate consumului de droguri ce vor fi dezbătute în cadrul orelor de dirigenție.

Totodată, programul No Drugs Revolution (de educație civică și culturală) se desfășoară la Palatul Național al Copiilor și are ca scop informarea părinților asupra simptomatologiei tânărului consumator de droguri.

Programele se desfășoară în conformitate cu prevederile Strategiei Naționale Antidrog 2013-2020 și a Planului de Acțiune 2018-2020, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.