Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Program OFICIAL - Klaus Iohannis şi Ludovic Orban, la Iaşi de Ziua Unirii Principatelor Române

iohannis coroana

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, potrivit programului oficial anunţat de Administraţia Prezidenţială.

De la ora 13.00, preşedintele va participa la manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române, în Piața Unirii din Iași, unde va susţine o alocuțiune şi va participa la ceremonia depunerii coroanelor de flori la Monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

De la ora 14.30, Iohannis va depune jerbe la mormântul domnitorului Al. I. Cuza, la Biserica „Sfinţii Trei Ierarhi” din Iași.

Grupul de statui care îl reprezintă pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, alături de politicieni care au marcat Mica Unire, a fost curățat, miercuri, cu apă caldă și cu peria, de angajații Primăriei Iași, care fac pregătiri pentru marcarea zilei de 24 ianuarie, când este așteptat și Klaus Iohannis.

La Iași, vineri, în 24 ianuarie, este așteptat președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și membri ai Camerei Deputaților și Senatului, precum și ambasadori.

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, a transmis printr-un comunicat de presă că, "dacă tot vine la Iaşi cu tolba goală" de Ziua Unirii, premierul Ludovic Orban ar trebui să decidă măcar excluderea din PNL a primarului din Mogoşeşti-Siret, acuzat că a făcut sex cu două minore chiar în sediul primăriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.