Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul Anghel Saligny revine pe buzele lui Florin Cîțu: 'Este un proiect aprobat cu costuri de PNL, va fi implementat'

captura Facebook
Florin Citu

Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" este un proiect care a fost aprobat de PNL şi va fi implementat, deoarece este singurul care dezvoltă comunităţile sărace care nu au acces la fondurile europene, a declarat marţi preşedintele Senatului, liderul liberal Florin Cîţu.

"Este un proiect, ştiţi foarte bine, a fost aprobat cu costuri de PNL, este un proiect pe care îl vom implementa, pentru că este singurul proiect pe care îl avem astăzi în România care dezvoltă comunităţile sărace care nu au acces la fonduri europene, nu au acces la alte finanţări. Acei oameni nu trebuie lăsaţi în urmă ", a precizat Cîţu la Parlament, întrebat dacă acest program mai este discutat în coaliţie.

Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", cu o valoare de 50 de miliarde de lei, prevede ca, în perioada 2021 - 2028, autorităţile administraţiei publice locale să poată încheia contracte de finanţare multianuală pentru a realiza lucrări pentru alimentări cu apă, canalizare, drumuri de interes local, sisteme de distribuţie a gazelor naturale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.