Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul competiției de la Wuhan: turneul de tenis este programat în periaoda 22-28 septembrie

australian open facebook
australian open general tenis

Turneul de la Wuhan, din categoria Premier 5, este programat în periaoda 22-28 septembrie 2019, finala fiind urmând să se dispute sâmbătă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Tabloul principal debutează duminică, 22 septembrie, de la ora locală 11:00, adică ora 17:00 în România. Duminică, la ora României 23:30, este programată ceremonia oficială de deschidere a turneului ajuns la a şasea ediţie, urmând ca o oră mai târziu să înceapă prima sesiune de seară a turneului. De luni până joi, meciurile sunt împărţite în două sesiuni, de zi - de la 16:00 ora României şi, respectiv, de noapte, de la ora 24:00. Primele opt favorite beneficiază de un prim tur liber şi debutează în competiţie direct în runda secundă, astfel încât Simona Halep va juca primul meci, cel mai probabil, marţi, după ora 16:00.

Joi, 26 septembrie, sunt programate sferturile atât pe tabloul de simplu, cât şi pe cel de dublu, două meciuri de simplu fiind programate în sesiunea de zi, cu începere de la ora României 19:30, următoarele două sferturi de la simplu urmând să se joace în sesiunea de seară, de la miezul nopţii în România.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

Vineri, 27 septembrie, este ziua semifinalelor, meciurile fiind programate mai târziu. Fanii tenisului din România ar trebui să fie în faţa televizoarelor la ora 21:00, pentru prima semifinală, apoi de la miezul nopţii - pentru a doua semifinală feminină şi o semifinală de dublu.

Sâmbătă, finala probei de simplu a turneului Premier 5 de la Wuhan se joacă de la 21:30, ora României.

Turneul de la Wuhan este dotat cu premii totale în valoare de 2.828.000 de dolari. El încheie seria Premier 5 în sezonul 2019.

În turneele Premier 5 din acest an, Simona Halep nu a acces niciodată în semifinale, rezultatele sale fiind: sferturi - la Dubai, tur 2 - la Roma, sferturi - la Toronto şi optimi - la Cincinnati.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Cel mai bun rezultat al Simonei Halep în turneul de la Wuhan este o semifinală jucată în 2016. Petra Kvitova a pus punct atunci parcursului româncei. În 2017 şi 2018, Simona a pierdut meciul inaugural la Wuhan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.