Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul Rabla începe din martie. Sumă fabuloasă pentru o mașină electrică. Nu aveţi obligația de a casa o maşină veche

programul rabla

Programul Rabla 2024 va debuta pe 19 martie, prima de casare fiind majorată la 120.000 de lei pentru maşinile electrice, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, preşedintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), Laurenţiu Neculaescu.

În 2024, românii pot primit o sumă consistentă atunci când achiziționează o mașină complet electrică, indiferent dacă au o mașină veche de casat.

„Fac un anunţ în premieră la Târgovişte astăzi, pe data de 19 va demara Programul Rabla, Rabla Clasic şi Rabla Local.

Nu e obligatorie casare unei mașini vechi

Pentru toţi cei care sunteţi interesaţi, mai ales pentru unităţile administrativ-teritoriale, ştiţi că am majorat prima de casare la 120.000 de lei, dacă doriţi să vă achiziţionaţi o maşină pur electrică şi nu aveţi obligativitatea de a casa o maşină veche”, a spus Neculaescu, potrivit Agerpres.

De precizat este faptul că prima de casare cu această valoare este pentru unitățile administrativ-teritoriale (UAT), nu pentru perosane fizice.

Preşedintele AFM a fost prezent la Târgovişte, unde a semnat contracte de finanţare ale mai multor localităţi dâmboviţene beneficiare ale programelor AFM privind staţiile de încărcare electrice şi realizarea de piste de biciclete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.