DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

PROGRAMUL „ZECE PENTRU SECTORUL 5!” OFERĂ POSIBILITATEA TINERILOR SĂ REALIZEZE INTERNSHIP LA PRIMĂRIA SECTORULUI 5

sector 5

Primăria Sectorului 5, prin primarul Cristian Popescu Piedone, a inițiat programul “ZECE pentru Sectorul 5!”, pentru a veni în sprijinul tinerilor dornici de a se dezvolta profesional, pe parcursul vacanței de vară, pe o perioadă de două luni. Scopul proiectului este de a facilita cunoașterea internilor, a specificului activității în domeniul administrației publice, prin intermediul unor experiențe de lucru reale, menite să le dezvolte abilitățile practice și competențele profesionale.

Prin programul de internship “ZECE pentru Sectorul 5!”, Primăria Sectorului 5 și instituțiile publice de interes local din subordinea Consiliului Local, doresc să contribuie la dezvoltarea profesională a tinerilor ce au domiciliul în Sectorul 5 cât și la o eventuală recrutare a acestora, pentru a se implica activ în dezvoltarea comunității din care fac parte.

Unele dintre condițiile de eligibitate pe care aplicanții trebuie să  le îndeplinească pentru a fi declarați admiși în cadrul programului, sunt ca aceștia să aibă domiciliul în Sectorul 5 al Municipiului București și să aibă minimum 16 ani împliniți.

La finalizarea celor două luni de activitate, se va elibera un certificat de internship, de către Primăria Sectorului 5 sau instituțiile publice de interes local din subordinea Consiliului Local al Sectorului 5, care atestă perioada în care internul a desfăşurat activitate în baza contractului de internship, activităţile desfăşurate, precum şi calificativul obţinut în urma evaluării. Perioada de activitate va fi remunerată, cu suma de aproximativ 2500 lei brut/lună.

Activitatea de internship în cadrul Primăriei Sectorului 5 se poate desfășura în diferite domenii:

-         Domeniul în Administrație Publică Locală;

-         Domeniul Juridic si Contencios Administrativ;

-         Domeniul Poliție Locală;

-         Domeniul Economie-Buget-Instituții Publice;

-         Domeniul Protecția Mediului și Igienizare;

-         Domeniul Cultură și Artă;

-         Domeniul minorități;

-         Domeniul Dezvoltare Socială Urbană;

-         Domeniul Media și Comunicare;

-         Domeniul Juridic și Economic;

-         Domeniul Fonduri Nerambursabile;

-         Domeniul Dezvoltare și Investiții Publice;

-         Alte domenii.

Condițiile, precum și instrucțiunile de înscriere se vor publica pe site-ul Primăriei Sectorului 5, www.sector5.ro, imediat ce programul va fi aprobat in următoarea Ședință de Consiliu, din luna iulie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.