Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiect de ULTIMĂ ORĂ al Guvernului Dăncilă - Uber și Taxify vor fi scoase în afara legii

Noizz.ro
Taxi UBER Clerver Taxify

Proiect bombă al Guvernului. Uber și Taxify ar urma să fie scoase în afara legii, șoferii care fac transport de pasageri pentru aceste aplicații urmând să fie amendați de fiecare dată când sunt prinși de oamenii legii.

Taximetriştii care au blocat centrul Capitalei în urmă cu două săptămâni par să-și fi atins scopul. Ministerul Dezvoltării a pus în dezbatere publică un proiect de OUG prin care să fie amendaţi toţi cei care transportă contra cost persoane fără a avea autorizaţie, potrivit Digi 24.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

"Astfel, din textul legii ar urma să fie scoasă sintagma „transport de persoane în mod repetat”. Modificarea este necesară deoarece caracterul repetitiv al faptei este ambiguu şi imposibil de măsurat, se arată în expunerea de motive.

Asta înseamnă că şoferii care folosesc aplicaţii precum Uber sau Taxify pot fi amendaţi cu sume cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei de câte ori sunt prinşi că transportă pasageri", scrie sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.