Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiect pentru amenajarea a 110 insule ecologice de colectare a deşeurilor, implementat în Sibiu. Valoarea investiției se ridică la 12,5 milioane de lei

Inquam Photos/ Octav Ganea
PNRR Planul National de Relansare si Rezilienta

Un proiect cu finanțare prin PNRR, care prevede amenajarea a 110 insule ecologice de colectare a deșeurilor va fi implementat în Sibiu.

Primăria Sibiu a accesat un proiect european de peste 12,5 mil. lei pentru achiziţionarea şi amenajarea a 110 insule supraterane încasetate, cu câte 5 containere pentru toate fracţiile (biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic şi metal, hârtie şi carton), scrie Ziarul Financiar.

Proiectul a primit finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

„Am obţinut 12,52 de milioane de lei pentru a continua investiţiile în infrastructura necesară pentru colectarea selectivă a deşeurilor în zonele de blocuri din municipiul Sibiu. Am solicitat şi am primit finanţare pentru maximul de insule prevăzut în ghidul de finanţare pentru municipiile de talia Sibiului - 110. Reamintesc că programul pilot al Sibiului a folosit drept inspiraţie pentru alcătuirea ghidului de finanţare pe această componentă, prin programul menţionat amenajându-se în 2021 cele 15 platforme funcţionale în prezent”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.