Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiectul de OUG pentru Start-Up Nation 2018 va fi lansat în dezbatere, declară ministrul pentru IMM-uri

start-up.ro
start up nation program

Proiectul pentru programul „Start-Up Nation 2018” va fi publicat, spre dezbatere publică, pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat (MMACA), vineri, 28 septembrie, potrivit unei declarații a ministrului de resort, Ștefan Radu Oprea.

„Cred că așteptați anunțul important legat de 2018. Da, programul continuă! Mâine, pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, va fi postat textul Ordonanței de Urgență pentru Programul 2018”, a anunțat Ștefan Radu Oprea, joi seara, în cadrul evenimentului „Start-Up Nation - O poveste de succes”.

Ministrul a reamintit că 1 octombrie este ultima zi în care beneficiarii Start-Up Nation 2017 mai pot depune cererile pentru deconturi. „Atenție! 1 (n.red. - octombrie) este ultima zi de depunere a cererilor de plată. Să nu uitați asta!”, a adăugat Oprea.

MMACA a lansat joi platforma „Club Start-Up Nation”, care le este dedicată actualilor și viitorilor participanți la programul „Start-Up Nation” și unde li se oferă suport IMM-urilor în accesarea fondurilor nerambursabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.