Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiectul guvernului liberal, în linie dreaptă - trei noi pasaje în sectorul 2

Facebook PNL sector 2

"Grupul consilierilor PNL sector 2 salută decizia primarului sectorului 2, domnul Radu Mihaiu, de a propune pentru vot, Consiliului Local, proiectul de hotărâre privind finanţarea unor obiective din sector prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny"".

"Chiar dacă USR a declanşat actuala criză politică şi a preferat să abandoneze guvernarea decât să accepte beneficiile acestui program de investiţii, interesul Partidului Naţional Liberal este bunăstarea tuturor românilor. Programul de Investiţii "Anghel Saligny", aprobat de către Guvernul Cîţu, reprezintă o gură de oxigen pentru comunităţile locale şi o şansă la o viaţă de calitate pentru milioane de români", se precizează intr-un comunicat transmis presei.

"Grupul consilierilor PNL Sector 2 va vota acest proiect de hotărâre, bineînţeles. Este un program mult aşteptat de cetăţeni şi care, alături de PNRR, va dezvolta cu adevărat România. Sectorul 2 are nevoie de astfel de investiţii, cu atât mai mult cu cât vechile administraţii au ruinat sectorul nostru, care astăzi se află printre ultimele din Bucureşti. Domnul Radu Mihaiu a înţeles, în sfârşit, că discursul politic şi demogogia în ceea ce priveşte necesitatea proiectul de investiţii "Anghel Saligny" se opresc la intrarea în primărie", a declarat Claudiu Săftoiu, liderul de grup al consilierilor PNL.

Şedinţa de Consiliu Local va avea loc joi, 4 noiembrie, începând cu ora 16.00 şi poate fi urmărită live pe pagina Facebook a Primăriei sector 2.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.