Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiectul privind facilităţi pentru operatorii care exploatează jocuri de noroc, în primă lectură (Ionel Dancă)

Inquam Photos / Octav Ganea
Ionel Danca

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a informat, marţi, că proiectul ordonanţei de urgenţă care prevede facilităţi fiscale pentru operatorii care exploatează jocuri de noroc, aferente perioadei de întrerupere a activităţii, a fost parcurs în primă lectură în cadrul şedinţei de Guvern potrivit Agerpres.

"A fost o propunere aflată în primă lectură. Urmează să se analizeze într-o şedinţă de Guvern ulterioară modul de aplicare a unor astfel de măsuri. Dar şi aici se impune o precizare: vorbim despre facilităţi pentru unii operatori economici pentru perioada în care aceştia au avut activitatea întreruptă parţial sau temporar pe perioada stării de urgenţă. O astfel de măsură a rămas în analiză pentru o şedinţă de Guvern ulterioară", a explicat el, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

Potrivit unui proiect de ordonanţă publicat marţi de Ministerul Finanţelor, operatorii care exploatează jocuri de noroc tradiţionale pe perioada stării de alertă, în care activitatea lor este suspendată, nu vor datora taxe aferente autorizaţiilor de exploatare a jocurilor de noroc prevăzute în Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/2009.

"Taxele aferente autorizaţiilor de exploatare a jocurilor de noroc prevăzute în Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, cu completările şi modificările ulterioare, nu sunt datorate de către operatorii care exploatează jocuri de noroc tradiţionale pe perioada stării de alertă în care activitatea desfăşurată de aceştia este suspendată, conform prevederilor legale în vigoare", prevede proiectul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.