Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiectul privind realizarea șoselei de centură a municipiului Botoșani ar putea fi finanțat prin POIM

drum

Municipiul Botoşani ar putea avea şosea de centură construită în baza unui proiect finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), a anunţat, marţi, primarul Cosmin Andrei.

Acesta a declarat, într-o conferinţă de presă, că varianta ocolitoare a municipiului Botoşani a fost inclusă pe lista de proiecte de infrastructură de transport finanţabile prin POIM.

Centura municipiului Botoşani ar urma să aibă o lungime de zece kilometri şi o valoare de aproximativ 165 milioane de lei.

"A fost suplimentată această listă, iar la poziţia 17 avem şoseaua de centură a municipiului Botoşani, prin Curteşti, proiect depus de ADI Zona Metropolitană, cu o valoare estimată de 165 milioane lei. Am perfectat prin intermediul Zonei metropolitane şi un parteneriat în care colaborăm cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru implementarea acestui proiect în cadrul viitorului exerciţiu financiar. (...) Sunt convins că acest proiect în care nu au crezut foarte mulţi, şosea de centură în municipiul Botoşani, în zona Sud-Est, va fi finalizat, chiar dacă va trebui să parcurgem mai mulţi paşi pe o perioadă de timp mai extinsă", a afirmat primarul Botoşaniului, relatează Agerpres.ro.

Şoseaua de centură a municipiului Botoşani va asigura legătura între DN 29 Botoşani - Suceava şi DN 28 Botoşani - Târgu Frumos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.