Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiectul ROADPOL Safety Days - Amenzi de aproximativ 80.000 de lei, date de poliţiştii vasluieni la sfârşitul săptămânii trecute

Agerpres
politia rutiera

Poliţiştii rutieri vasluieni au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 80.000 de lei, cu ocazia unor controale efectuate, în perioada 17 -19 septembrie, în cadrul proiectului "ROADPOL Safety Days".

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, acţiunea de control a fost destinată conştientizării tuturor participanţilor la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă normele rutiere, fiind vizaţi în special conducătorii auto care încalcă regimul legal de viteză.

"În cadrul activităţilor derulate au fost aplicate un număr de 278 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 266 pentru încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de peste 78.700 de lei. De asemenea, au fost reţinute 25 de permise de conducere şi retrase şapte certificate de înmatriculare. Principalele cauze care au condus la reţinerea permiselor de conducere au fost depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50km/h, în 16 cazuri şi alte abateri, pentru alţi nouă conducători auto", precizează sursa citată.

La acţiunile de control au participat 35 de poliţişti rutieri şi de ordine publică din judeţ.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.