Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiectul 'Teleşcoala' de la TVR se extinde şi vor fi difuzate şi lecţii în limba maghiară

televiziunea-romana-tvr

Proiectul "Teleşcoala" se extinde şi vor fi difuzate şi lecţii în limba maghiară.

"La solicitarea reprezentanţilor minorităţii maghiare din România, la o săptămână de la demararea proiectului 'Teleşcoala', TVR a semnat un Act adiţional la contractul de parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi va difuza şi lecţii în limba maghiară. În acord cu misiunea sa publică, TVR (...) va realiza proiectul 'Teleşcoala' cu conţinut didactic şi pentru elevii care studiază în limbile minorităţilor naţionale", informează un comunicat al Televiziunii publice, transmis vineri AGERPRES.

Conform sursei citate, pe TVR 3, dar şi în grila de programe a studiourilor teritoriale din Târgu Mureş şi Cluj, elevii care învaţă în şcoli cu predare în limba maghiară vor avea acces, de luni până vineri, la cursuri conform programelor şcolare la următoarele discipline: limba şi literatura maternă, matematică, fizică, chimie, istorie, geografie, biologie, informatică şi ştiinţe sociale.

Citește și: Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban: 'Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi este scutirea tuturor să plătească utilitățile'

"Teleşcoala" este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii care vor susţine cursurile. Cursurile se vor găsi atât pe canalul Youtube al TVR, cât şi pe site-ul www.tvr.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.