Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Promoții de primăvară pentru sănătatea femeilor

Radu Pop

Controlul ginecologic periodic este recomandat oricărei femei, după începerea vieții sexuale, indiferent de vârstă sau simptomatologie, deoarece ajută la depistarea precoce a unei game extinse de afecțiuni.

Testul Babeș-Papanicolau (PAP) este foarte util pentru recunoașterea leziunilor precanceroase și pentru diagnosticul timpuriu al cancerului de col uterin. Efectuat regulat, acest test rapid ajută la identificarea precoce leziunilor de la nivelul colului uterin.

Luna martie este luna femeii, iar SANADOR a pregătit pentru toate femeile o ofertă specială. În perioada 1–15 martie, SANADOR oferă 20% REDUCERE din prețul consultației ginecologice și al testării Babeș-Papanicolau în Clinica SANADOR Floreasca.

Situată pe Calea Floreasca nr. 165, Clinica SANADOR Floreasca oferă consultații în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, deopotrivă pentru adulți și pentru copii. Clinica asigură pacienților din cartierul Floreasca și din zonele învecinate servicii medicale ambulatorii de înaltă calitate, precum și imagistică medicală modernă și analize medicale de încredere.

La parterul clădirii, pacienții pot beneficia de cele mai noi echipamente de radiologie și imagistică medicală: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice și sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact. Clinica SANADOR Floreasca dispune și de ecografe performante GE Voluson și Vivid. La mezanin, sunt situate cabinetele de consultații și cele de recoltări pentru analize medicale.

Pe lângă orele obișnuite, programul de consultații include serile și sfârșitul de săptămână, pentru cei cu un program de lucru mai puțin flexibil. În plus, în Clinica SANADOR Floreasca, pacienții se pot înscrie pe lista unui medic de familie.

Aflați mai mult și solicitați o programare apelând 021.9699, Call Center disponibil nonstop sau urmând acest link.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.