Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propaganda rusă lucrează din greu pentru Vladimir Putin: liderul de la Kremlin ar avea o încredere de peste 80% în rândul populației

semana.com
vladimir putin racheta

Rusia e din ce în ce mai izolată pe plan internațional, dar o mare parte din ruși - sau cel puțin asta spune propaganda de la Moscova - mizează în continuare pe Vladimir Putin.

Nivelul de încredere al rușilor în președintele rus Vladimir Putin a ajuns la 81,2%, potrivit unui sondaj realizat de Centrul All-Rus pentru Studiul Opiniei Publice (VTsIOM). Rezultatul sondajului a fost publicat vineri și a fost realizat în perioada 15-21 august în rândul a 1,6 mii de ruși adulți, relatează agenția de presă rusă TASS.

"La întrebarea de încredere în Putin au răspuns pozitiv 81,2% dintre participanții la sondaj (plus 1,2 puncte procentuale pe săptămână), nivelul de aprobare a activităților președintelui fiind de 78,4% (plus 0,6 puncte procentuale pe săptămână)", se arată în studiu.

Activitățile Guvernului Federației Ruse sunt aprobate de 52,6% dintre respondenți (plus 0,4 puncte procentuale), iar activitatea prim-ministrului Mihail Mishustin - 50,9% dintre respondenți (minus 1,2 puncte procentuale). 62,9% (minus 0,9 puncte procentuale pentru săptămâna respectivă) și-au declarat încrederea în Mishustin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.