Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propiul partid se DELIMITEAZĂ de Maria Grapini: 'Mesajul contravine flagrant ideilor politice pe care noi le îmbrățișăm'

Facebook
maria grapini

Partidul Umanist se delimitează de declarațiile europarlamentarului Maria Grapini, în care se referă la protestatari ca fiind proști.

"Deși postarea respectivă a fost ștearsă de pe contul acesteia de socializare, declarația rămâne una jignitoare, o palmă pe obrazul democrației și al românilor care, departe de casă, muncesc pentru a-și asigura traiul zilnic.

Partidului Umanist se delimitează clar de afirmația doamnei Grapini. Ceea ce a susținut dumneaei reprezintă propriul punct de vedere, care contravine flagrant ideilor politice pe care noi le îmbrățișăm. Umaniștii îi susțin pe tinerii care doresc să se întoarcă în ţara pe care vrem întotdeauna liberă şi democratică, aşa cum sunt ţările în care românii noştri muncesc. Este dreptul fiecăruia să-și exprime opinia, fiind un drept câștigat cu sânge în decembrie 1989. Iar asta, cu atât mai mult cu cât o face în mod legal, autorizat, civilizat, organizat. E vremea ca noua generaţie să-şi exprime convingerile şi să-şi revendice drepturile, într-o ţară în care demnitatea, onoare şi curajul să înlocuiască mentalităţile bolşevice care ne-au ţintuit pe loc atâta amar de ani. Considerăm că, dacă tot s-a vehiculat ideea că protestatarii ar trebui să primească certificate, noi, în spirit umanist, dorim să le oferim pe cele ale demnităţii şi curajului,, a declarat Cristian Popescu – Piedone, Coordonatorul politic național al Partidului Umanist", potrivit unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.