Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere extraordinară făcută de Barcelona lui Andres Iniesta

www.digisport.ro
Iniesta

Oficialii Barcelonei și agenții lui Andres Iniesta au început negocierile în vederea semnării unui nou contract, iar presa din Spania precizează că mijlocașul de 32 de ani are mari șanse să rămână la clubul catalan chiar și după ce își va încheia cariera de jucător. Barcelona i-a pregătit lui Iniesta o ofertă de nerefuzat, potrivit Digisport.ro.

Conform celor de la Marca, negocierile pentru prelungirea angajamentului sunt într-un stadiu avansat, iar Barcelona vrea să facă, până pe 30 iunie, anunțul semnării unei noi înțelegeri, atunci când actualul contract intră în ultimul an. Iniesta va semna pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Oferta catalanilor nu se oprește însă aici. Odată ce își va încheia cariera de jucător, Iniesta se va ocupa de celebra academie a catalnilor, locul unde s-a și format ca jucător și unde a călcat pentru prima dată în urmă cu 20 de ani.

Citește și: Revenire de senzație Dinamo: Cine s-a întors sub comanda lui Contra înainte de meciul cu Craiova

Iniesta a câștigat la clubul catalan de opt ori campionatul, de patru ori Copa del Rey, de patru ori UEFA Champions League, de șapte ori Supercupa Spaniei, de trei ori SuperCupa Europei și de alte trei ori, Cupa Mondială a Cluburilor.

Clubul așteaptă acum un răspuns din partea mijlocașului, însă foarte probabil cele două părți vor ajunge la o înțelgere. "Am spus de un milion de ori că îmi doresc să rămân aici, dar decizia aparține clubului, nu mie. Nu sunt eu președinte" a preciat Iniesta la începutul anului, iar oficialii catalanilor pare că au ținut cont de declarația mijlocașului de 32 de ani.

În prima parte a sezonului actual, Luis Suarez, Sergio Busquets, Neymar și Javier Mascherano și-au prelungit contractele. De asemenea, Lionel Messi este și el foarte aproape de a semna un nou contract cu formația de pe Camp Nou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.