Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere INEDITĂ a lui Frans Timmermans: Vârsta legală pentru vot să scadă la 16 ani

vot

Candidatul socialiştilor europeni la postul de preşedinte al viitoarei Comisii Europene, olandezul Frans Timmermans, a declarat marţi seară că doreşte scăderea vârstei legale de vot la 16 ani, întrucât ''tinerii ştiu ce vor'', transmite dpa, potrivit Agerpres.

Timmermans a făcut această afirmaţie într-o dezbatere organizată de postul de televiziune german ARD, unde este invitat şi principalul său contracandidat, germanul Manfred Weber, reprezentantul Partidului Popular European (PPE). Conform majorităţii sondajelor de opinie europene, PPE ar urma să obţină cele mai multe locuri în viitorul Parlament European în urma alegerilor europene din 23-26 mai.

Citeste si Gabriela Firea, despre cum a ajuns o sârma de aproape 4 cm în colonul ei : Nu știu dacă a fost o mână criminală

Întrebat dacă şi el susţine scăderea vârstei minime de vot, Weber a spus că decizia pe acest subiect trebuie să le revină guvernelor statelor membre, nu Bruxellesului, dar a precizat că în orice caz tema ar trebui să facă obiectul dezbaterilor publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.