Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunerea PSD pentru Firea: să fie pe listă la europarlamentare şi să coordoneze, alături de Sebastian Burduja, campania electorală pe Capitală

PSD Bucuresti
PSD Bucuresti

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat marţi că Gabriela Firea va fi pe lista comună PSD-PNL la europarlamentare şi va coordona alături de Sebastian Burduja campania electorală pe Capitală. El a mai afirmat că medicul Cătălin Cîrstoiu are prima şansă la Primăria Generală, susţinut de cele două partide, relatează News.ro. În privinţa candidaţilor la sectoarele 1, 2 şi 5, decizia va fi luată până miercuri, a mai afirmat Stănescu.

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a anunţat că Gabriela Firea se va afla pe lista PSD-PNL la alegerile europarlamentare şi va coordona alături de Sebastian Burduja campania pe Bucureşti. ”Doamna Firea va fi pe lista la europarlamentare”, a confirmat el. ”Vor fi coordonatorii de campanie pe Bucureşti, din partea PSD doamna Gabriela Firea, din partea PSD, domnul Burduja”, a mai spus secretarul general al PSD.

Despre candidatul PSD-PNL la Primăria Generală, Cătălin Cîrstoiu, Stănescu a afirmat că este un medic recunoscut, manager de spital şi consideră că, susţinut de ambele partide, are prima şansă.

Întrebat dacă îl va bate Cîrstoiu pe Cristian Popescu Piedone şi pe Nicuşor Dan, Stănescu a afirmat că alianţa PSD şi PNL are prima şansă. ”E o competiţie, vom vedea, dar noi sperăm şi facem tot ce e posibil ca domnul Cîrstoiu să fie Primarul Capitalei”, a subliniat el.

Despre notorietatea medicului Cătălin Cîrstoiu, secretarul general al PSD a afirmat că acesta are notorietate dar vor lucra pentru a veni cu un proiect pentru Bucureşti.

Candidații la Sectoarele din Capitală

Paul Stănescu a declarat că în coaliţie se vor stabili marţi seară sau miercuri candidaţii pentru Sectoarele 1, 2 şi 5. ”Nu am stabilit, discutăm, ce pot să vă spun e că vom avea candidaţi comuni şi liste comune la consiliul local şi Consiliul general.

Paul Stănescu a mai spus că joi PSD va convoca Consiliulul Naţional în care se vor valida o parte din candidaţii la locale şi lista la europarlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.