Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere RADICALĂ în Germania: Musulmanii sunt direct vizați

musulmani

Vicepreşedintele partidului populist Alternativa pentru Germania (AfD, dreapta), Alexander Gauland, a cerut miercuri suspendarea dreptului de azil pentru musulmani până când vor fi controlaţi toţi refugiaţii de această religie care trăiesc în ţară şi până când vor fi soluţionate toate solicitările aflate deja în proces de evaluare, transmite EFE.

'Nu toţi musulmanii sunt terorişti, dar până acum terorismul cu motivaţie religioasă în Germania a fost întotdeauna de factură musulmană', a apreciat Gauland, într-un comunicat de presă în care a denunţat faptul că 'neglijenţele' politice ale cancelarului Angela Merkel s-au transformat într-un risc de securitate pentru întreaga Europă.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Au turnat smoală peste 4 cățeluși: I-au lipit de asfalt, la Iași

Atacul comis săptămâna trecută de un minor, care se declara refugiat afgan, înarmat cu un topor, într-un tren din Würzburg, şi atentatul sinucigaş cu bombă de duminică, comis de un solicitant de azil sirian la Ansbach, au reaprins dezbaterea despre politica 'uşilor deschise' din Germania. Ţara europeană a primit anul trecut circa 1,1 milioane de solicitanţi de azil, iar în primul semestru al acestui an s-au mai înregistrat aproape încă un sfert de milion de solicitări.

'Din motive de securitate nu putem permite să lăsăm să intre în Germania şi mai mulţi musulmani într-un mod necontrolat', a insistat Gauland, al cărui partid a obţinut rezultate foarte bune la ultimele alegeri regionale, cu un discurs pe alocuri xenofob şi speculând criza refugiaţilor. Gauland a spus că printre imigranţii musulmani care ajung ilegal în Germania se află terorişti şi a acuzat-o pe Angela Merkel că ignoră acest pericol, informează agerpres.ro.

Citește și: O româncă revolutioneaza cercetarea mondială

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.