Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere revoluţionară pentru tineri: Ce promit ecologiştii

promisiuni

Așa cum ne-am obișnuit, în campania electorală toate partidele își îndreaptă atenția în principal către pensionarii României, categorie socială disciplinată și care aduce cele mai multe voturi. Dacă promisiunile s-ar materializa, nu ar fi rău, dar senzația noastră este că asistăm doar la o licitație cu strigare care, în final, nu va avea niciun rezultat. Partidul Ecologist Român consideră că vârstnicii trebuie să se bucure permanent de respectul nostru, nu doar înainte și în timpul campaniei. În paralele, formațiunile politice promovează ideea de oameni noi în politică, fără să schițeze măcar o strategie menită să le ofere tinerilor un viitor bun, stabil. Dacă politicul nu investește în tineri, de ce tinerii și-ar întoarce fața către politic? Cum vom susține actualul sistem de pensii, dacă tinerii nu-și găsesc loc pe piața muncii? În loc de răspuns, PER propune, pentru început, două soluții care vin în sprijinul tinerilor:

Scutirea de taxe și impozite aferente salariilor pentru tinerii de până în 25 de ani, scutire aplicabilă atât angajatului, cât și angajatorului.

Obligativitatea ca agenții economici să angajeze minimum 20% proaspăt absolvenți, beneficiind de facilități fiscale pentru fiecare dintre aceștia, conform unui comunicat de presă al Biancăi Vasile, şeful ecologiştilor din Teleorman.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.