Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunerea care revoluționează totul: Program de lucru până la 18

Unul dintre partidele politice vrea să schimbe radical modul de viață al românilor. Partidul Ecologist Român vrea ca marile supermarketuri să aibă program scurt față de cel de acum: în cursul săptămânii până la 18, sâmbăta până la 12, iar duminica să fie închise.

”Pentru a veni în ajutorul micilor întreprinzători români, Partidul Ecologist Român propune reducerea programului marilor supermarket-uri și condiționrea continuării activității acestora de comercializarea cu prioritate a produselor românești. În acest sens, PER demarează acțiunile necesare depunerii în Parlament a unei legi care să instituie închiderea supermarket-urilor la ora 18 în zilele lucrătoare și sâmbata la ora 12, duminică urmând ca toate aceste mari magazine să fie închise.

Proiectul inițiat de noi mai prevede și ca 75% din produsele alimentare expuse pe rafturile supermarketurilor să fie de producție românească - măsură care va asigura o piață de desfacere pentru producătorii autohtoni. PER consideră că modificările propuse vor facilita dezvoltarea micilor magazine de cartier, venind astfel în sprijinul românilor care încearcă să-și câștige, muncind cinstit și din greu, traiul zilnic.”, se arată într-un comunicat remis redacției STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.