Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunerea FRF - Câți spectatori vor putea fi prezenți la meciurile CE 2020

sigla FRF

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, că federaţia a propus ca la meciurile de la Campionatul European care vor avea loc pe Arena Naţională să fie prezenţi spectatori la 35 la sută din capacitatea totală pentru confruntările din grupe şi la 45 la sută pentru partida din optimi.

„Protocolul nu mai permite utilizarea stadionului Arena Naţională în această perioadă. Nu se mai joacă pe Arena Naţională pentru că este un stadion care a trecut printr-un proces de modernizare. Noi ne-am dorit să putem să oferim un model de bune practici în ceea ce priveşte găzduirea Euro-2020 cu prezenta unui anumit număr de spectatori, fără să punem în pericol siguranţa şi sănătatea lor. Propunerea pe care noi am avansat-o nu a fost de 50 la sută, ci pentru meciurile din grupe să putem să creştem de la 25 la sută la 35 la sută, iar pentru meciul din optimi să putem să creştem la 45 la sută. Wembley îşi doreşte să găzduiască semifinalele şi finala cu cel puţin 50 la sută din capacitatea stadionului. Am putea să garantăm siguranţa şi sănătatea tuturor spectatorilor, cu capacitatea mărită dorită de noi”, a spus Burleanu.

El a menţionat că îşi doreşte ca partidele de la Euro cu public să reprezinte un exemplu bun şi să deschidă calea pentru deschiderea pentru public şi a celorlalte stadioane şi arene sportive. „Prin experienţa Euro-2020 ne dorim să fim un exemplu de bună practică, care apoi să fie preluat şi de alte sporturi şi de către fotbal în general”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.