Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunerea preşedintelui CJ Vâlcea: banii rămaşi de la Laptele şi Cornul să fie folosiţi la testarea populaţiei pentru Covid-19

Facebook
Constantin Radulescu

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, propune ca banii care s-au economisit de la programul guvernamental „Lapte şi corn”, ca urmare a neparticipării elevilor la cursuri din cauza pandemiei, să fie folosiţi la testarea masivă a populaţiei pentru Covid-19.

Într-un interviu acordat ziarului Gazeta Vâlceană, Rădulescu a precizat că resursele de la nivelul Vâlcii ar permite testarea populaţiei din toate cele 11 oraşe ale judeţului.

În acest context, preşedintele CJ Vâlcea şi-a exprimat nemulţumirea faţă de decizia Guvernului de a nu permite ca din aceşti bani să fie cumpărate tablete pentru elevi.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

„Sunt foarte supărat că Guvernul nu m-a lăsat să cumpăr tablete, am rămas cu bani de la programul Lapte şi corn în lunile aprilie –mai. Şi din banii pe care îi aveam în cont – erau banii copiilor care nu au mâncat lapte şi corn, poate un guvern deştept vine şi face programul acesta, altfel poate facem o masă sănătoasă pentru copii – puteam să iau tablete. Atunci puteam să iau circa 3.000 de tablete. Şi Guvernul a spus nu. Acum iarăşi avem economie la Lapte şi corn, căci elevii nu au fost la şcoală. În acest moment putem lua 4.000 şi ceva de tablete. Sunt curios să văd ce se va face cu aceşti bani (…). Eu propun să începem testarea în masă. Toţi banii care sunt economie la programul Lapte şi corn să fie daţi la Spitalul Judeţean, cred că sunt peste două milioane de lei. Să fie băgaţi în teste. De banii aceştia testăm populaţia tuturor oraşelor din judeţul Vâlcea. Luaţi banii de la Lapte şi corn şi haideţi să facem testarea în masă, dacă tablete nu vreţi să luaţi. Nici până acum nu s-a rezolvat problema tabletelor în Vâlcea !”, a declarat Constantin Rădulescu pentru Gazeta Vâlceană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.