Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Prostituate, inculte, agramate, saltele, ne vedem la procuror!' Diana Șoșoacă amenință că procese pe tema privatizării Petrom

Facebook
Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă s-a dezlănțuit fără precedent în fața celor care o acuză că a fost implicată în privatizarea Petrom. Distribuind un articol în care fostul premier Adrian Năstase explică exact cum s-a privatizat Petrom, Șoșoacă trece la jigniri și amenință cu procese!

PENTRU TOATE STUPIDELE SI PROSTITUATELE POLITICE CARE MA ACUZA PE MINE, MINTIND OPINIA PUBLICA SI DISTRIBUIND INFORMAȚII FALSE: NE VEDEM IN FATA PROCURORULUI, INCULTELOR, AGRAMATELOR, SALTELELOR:

"Contractul de privatizare a fost aprobat prin legea 555/2 decembrie 2004, in contextul in care ne propusesem inchiderea tuturor capitolelor de negociere cu UE in decembrie 2004, inainte de schimbarea componentei Comisiei europene pentru a evita amânarea aderării noastre pentru următorul grup de extindere ( nu intru in amănunte). Rezultatul votului a fost 173 voturi pentru, 20 impotrivă si 1 abtinere"

Adrian Nastase, scrie Diana Șoșoacă pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.