Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protecție sporită pentru liderul de la Kremlin: Sisteme de apărare aeriană observate în apropierea reședinței lui Putin de la Soci

Anadolu Agency
S-300 sistem

Sistemul de rachete antiaeriene Pantsir S-1 ar fi fost amplasat lângă reședința președintelui rus Vladimir Putin la Soci, potrivit unui videoclip publicat de Russian Navalny Live pe 3 martie.

Canalul a fost condus de echipa lui Alexei Navalnîi, un lider rus al opoziției închis.

Potrivit videoclipului, Pantsir S-1 este situat lângă reședința de vacanță a lui Putin din Krasnaya Polyana, o suburbie a Sociului.

Instalarea sistemelor de apărare aeriană a fost observată în toată Rusia de la începutul invaziei pe scară largă a Ucrainei de către Rusia, inclusiv în celelalte reședințe ale lui Putin.

Institutul de știri independent rus Meduza a raportat pe 20 ianuarie că sistemele de apărare aeriană ar fi fost observate la zece kilometri de reședința lui Putin din Novo-Ogaryovo, situată în regiunea Moscova.

Postul de știri independent rus The Insider a mai raportat pe 2 martie că o stație radar mobilă pentru apărarea antiaeriană a fost amplasată în apropierea unei stații de metrou din Moscova.

În ianuarie, au apărut fotografii și videoclipuri cu sisteme de apărare aeriană de pe acoperișurile clădirilor din Moscova, după mai multe atacuri cu drone asupra aerodromurilor militare rusești din Ryazan și Saratov, situate la aproximativ 730 de kilometri sud-est de Moscova și la sute de kilometri de Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.