Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protejatul lui Emil Boc l-ar fi AGRESAT pe un subordonat: 'S-a dat cu capul de birou!'

g4media.ro
emil boc / ionut rusu

Ionuț Rusu, protejatul lui Emil Boc și director la Sala Polivalentă Cluj,este acuzat că a bătut un subordonat. Totul ar fi avut loc luni, 31 ianuarie, în timpul programului. Presupusa victimă, Paul Țiriac, șeful Departamentului Marketing Evenimente, a depus și plângere la Poliție și are certificat medico-legal. Ionuț Rusu spune că nu este adevărat, iar subordonatul său s-ar fi aruncat pe jos.

(n.r.: Angajatul) „a primit hârtia că urmează să fie cercetat disciplinar pentru că a avut conduită personală nepotrivită și nu și-a respectat atribuțiile de serviciu.

I-am comunicat problemele și a avut această atitudine nefirească și s-a aruncat pe jos, pentru intimidare. S-a dat de pământ și s-a dat cu capul de birou. Am rămas consternați și eu și colega contabilă și un coleg Florin Steopan, care lucrează la achiziții. Nu a fost nicio altercație fizică, pentru că nu sunt nebun să fac asta după toate problemele.

Sesizarea eronată a organelor se pedepsește. Eu nu mă pot lăsa intimidat. Există colegii mei care știu ce face și cum se comportă”, a precizat directorul Sălii Polivalente, Ionuț Rusu, pentru stiridecluj.ro.

Ionuț Rusu nu ar fi la prima ispravă de acest tip: în 2017 a fost filmat în timp ce îl lovea cu pumnii si cu picioarele pe un alt subordonat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.