Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest al angajaţilor companiei de transport public, în faţa Primăriei Constanța - Se cere o creştere a salariilor cu 1.000 de lei şi un spor de muncă grea

Foto Facebook
autobuz mesaje anti vaccinare

Un protest al angajaţilor CT Bus, compania de transport public din municipiul Constanţa, a avut loc, miercuri, în faţa Primăriei, oamenii cerând o creştere a salariilor cu 1.000 de lei, dar şi un spor de muncă grea de cel puţin 15%. Salariaţii au transmis că, dacă nu vor găsi înţelegere, se poate ajunge la blocarea transportului în comun în municipiul Constanţa, potrivit news.ro.

Zeci de angajaţi ai firmei de transport public din Constanţa s-au adunat, miercuri, pe platoul din faţa Primăriei. Ei sunt nemulţumiţi de modul cum decurg negocierile pentru noul Contract Colectiv de Muncă de la CT Bus.

Citește și: Apărarea Elenei Udrea `PUSĂ ÎN CUI` de judecătorii CAB - Au RESPINS DEFINITIV...

”Ne-am strâns în faţa Primăriei deoarece am început negocierile la un nou contract colectiv de muncă care tergiversează de aproape trei luni, nu am găsit o cale de înţelegere cu conducerea, nici cu cei din Primărie”, a declarat preşedinte Sindicatului Liber Transport Comun Constanţa, Toma Daniel.

El a precizat că angajaţii doresc o creştere a salariului cu 1.000 de lei.

“Am solicitat o creştere de salariu cu 1.000 de lei şi un spor de muncă grea al conducătorilor auto, de minim 15% deoarece munca este foarte, foarte grea. Dacă revendicările nu vor fi luate în seamă vom ajunge şi la blocarea transportului în comun în Constanţa”, a explicat liderul de sindicat.

El a menţionat că în prezent un şofer CT Bus câştigă 3.000 de lei pe lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.