Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest anti-safari în București. Decanul Facultății de Științe Politice: N-avem bani pentru salarii, avem doar pentru safari

facebook
cristian preda protest

Cristian Preda a protestat în fața fântânii de la Universitate din cauza subfinanțării universităților, fiind, totodată, nemulțumit de sumele uriașe pe care președintele Klaus Iohannis le cheltuiește pe deplasările externe fără miză pentru România.

„Am discutat azi cu colegii de la Matematică. Subiectul principal a fost subfinanțarea universităților. A picat bine, fiindcă tocmai ce protestasem la fântâna de la Universitate din același motiv. N-avem bani pentru salarii, Avem doar pentru safari!”, a scris Preda, pe social-media.

Decanul Facultății de Științe Politice de la Universitatea București e de părere că președintele României ar trebui „anchetat” de o comisie parlamentară, atât pentru faptul că au fost secretizate costurile călătoriilor liderului de la Cotroceni în străinătate, cât și pentru că ar fi „mințit” în legătură cu motivul secretizărilor.

Întrebat despre actuala călătorie a președintelui Klaus Iohannis, Cristian Preda a afirmat: „E adevărat că Africa este un continent foarte important pentru Uniunea Europeană. Sunt multe dosare în care trebuie să colaborăm cu țările africane, de la dosarul terorismului, la cel al imigrației, de la chestiunea resurselor naturale, la problema democratizării. Acum, destinațiile pe care le-a ales Președintele (…) nu pare să îl ajute prea mult în tratarea acestor dosare pe care le-am amintit foarte rapid, pentru că sunt toate destinații turistice, în primul rând. Asta a sărit în ochi și felul în care e secretizat până și programul ne pune serioase semne de îndoială (…). Chestiunea este că interlocutorii, și din Kenya, și din Tanzania, și din Senegal, și din Capul Verde, au diverse probleme”, a spus Preda, la postul B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.