Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Protest fulger în Armenia! Manifestanții cer demisia premierului: 'A fost de acord cu toate cerințele Azerbaidjanului'

protest erevan armenia demisie premier

Câteva mii de oameni s-au adunat în fața Parlamentului și a clădirilor guvernamentale ale Armeniei, cerând demisia premierului Republicii, Nikol Pashinyan. Oamenii declară că Pashinyan "a fost de acord cu toate cerințele Azerbaidjanului", relatează Interfax.

Participanții își exprimă nedumerirea de ce, pe fondul agravării situației de la granița cu Azerbaidjanul, în Armenia nu a fost introdusă legea marțială și mobilizarea nu se realizează. Participanții la miting cer demisia lui Pashinyan.

Situația din apropierea clădirilor departamentelor de stat este tensionată, străzile adiacente sunt blocate de poliție, iar clădirile sunt închise.

Anterior, Pashinyan a negat relatările din presa armeană despre semnarea vreunui document cu Azerbaidjanul și a  îndemnat să nu cedeze manipulării.

"Dragi compatrioți, vă îndemn să nu cedați manipulării. Orice document (cu Azerbaidjan ) nu a fost semnat și nu este pregătit pentru semnare. Aceasta este o diversiune informațională, care este dirijată de forțe externe neprietenoase pentru a sparge imunitatea țării", a scris Pashinyan pe rețeaua sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.