Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest AUR în faţa Ministerului Sănătăţii, împotriva vaccinării obligatorii - Manifestanţii strigă: Rafila, demisia!

Ministerul Sanatatii
Ministerul Sanatatii

Joi dimineaţă are loc în faţa Ministerului Sănătăţii un protest al AUR împotriva vaccinării obligatorii, potrivit news.ro.

Protestatarii AUR au pancarte cu mesajele: ”Vaccinare egal intoxicare”, ”Copiii noştri nu sunt cobaii voştri”. Unii manifestanţi au tricouri cu însemnul ”Frăţia Ortodoxă” şi steaguri cu tricolorul.

Aceştia strigă: ”Hoţii!”, ”Rafila, demisia!”.

”Întotdeauna vom fi împotriva opricărei obligativităţi. Consider că pacientul trebuie să fie informat şi statul trebuie să protejeze cetăţenii, ceea ce nu se întâmplă în România”, a declarat un participant la protest.

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat cu privire la protestul de joi anunţat de către reprezentanţii AUR împotriva vaccinării, despre care aceştia spun că va deveni obligatorie în România, că este absolut iresponsabil să transmiţi astfel de mesaje false, mai ales că în Strategia Naţională de Vaccinare nu se regăseşte nicio prevedere care să indice faptul că va deveni obligatorie vaccinare. Pe lângă faptul că ministrul PSD a reiterat că vaccinare nu va fi obligatorie în ţara noastră, el a mai atras atenţia că România este pe ultimul loc în UE privind vaccinurile tradiţionale în rândul tinerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.